Hamar elfogták

2023.03.20. 13:57

Zalaszentgróti boltból lopott pénztárcát a sorkifaludi férfi

A Keszthelyi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit.

police.hu

Forrás: pixabay.com

Egy nő 2023. március 17-én délután tett bejelentést arról, hogy aznap egy zalaszentgróti boltban vásárolt, de a pénztárcáját, amiben készpénz, bankkártya és személyes iratok is voltak a kasszánál felejtette, és mire visszament azt valaki elvitte.

A kiérkező egyenruhások megtekintették a bolt biztonsági kamerájának felvételeit, amin látható volt, hogy a sértett távozása után érkező vásárló az erszényt, a benne lévő értékekkel együtt eltulajdonította. A pénztárcát egy másik vásárló találta meg az üzlet közelében, azonban a készpénz hiányzott belőle.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetőjét. A 29 éves sorkifaludi férfit elfogták, majd előállították, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során tettét elismerte. A nyomozók a lefoglalt értékeket visszaadták jogos tulajdonosának. - Írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában