Nap képe

2023.04.01. 20:30

Egyedi kialakítású grillmotorral érkeztek a csurgóiak

A nagykanizsai Cars Fanatik Klub autósokat és motorosokat tömörítő közössége a Kanizsa Aréna parkolójában rendezte meg a Tavasznyitó találkozóját.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A különféle autócsodák mellett egy érdekes motorkerékpárra is felfigyelhettek az érdeklődők. A szomszédos somogyi Csurgóról érkezett fiatalok a Simson schwalbe motor mögé mozgó grillsütőt építettek.

- A motort az egyik tanítványommal, Csendes Patrikkal darabokból építettük, csavarkulcsok felhasználásával, fa betétekkel tettük egyedi megjelenésűvé - mesélte Tóth Zoltán, a csurgói Nagyváthy-technikum gyakorlati oktatója. - Nyári gyakorlaton gondoltuk ki, hogy jó lenne valamilyen érdekes projekten dolgozni, ez a fekete csoda lett belőle, melyre egy grill utánfutó került. Legyártottuk hozzá a jégtartós, kinyitható asztalt, valamint felnik felhasználásával székek készültek. Az olajoskannából italtartó rekesz lett, de a szerszámosládában is lehet tárolni néhány doboz sört.

A kreatív csapat hamarosan továbbfejleszti a Simsont, valószínűleg új színt kap és egyéb modernebb megoldásokkal teszik értékállóvá.

 

Címkék#nap képe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!