Gyereknap

2023.05.31. 13:30

Oláh Gergő volt a sztárvendég a lenti Móricz-iskolában

A napokban gyereknapot tartottak Lentiben, a Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben.

Korosa Titanilla

Oláh Gergő a gyereknapon

Fotó: Korosa Titanilla

A program első felében különböző állomásokon próbálhatták ki magukat a gyerekek csapatokat alakítva. Többek között csillámtetoválás, íjászat, dalfelismerés, plakátkészítés, kézműves foglalkozás, aszfaltrajzverseny, néptánctanítás, mozgásos ügyességi játékok várták a kicsiket és nagyokat. Az állomásokon segítőként vettek részt a Gönczi Ferenc Gimnázium diákjai, megtapasztalva a sajátos nevelési igényű gyermekekkel, fiatalokkal történő aktív együttlét közös élményét.

Ezt követően Oláh Gergő énekes, az X-faktor egykori győztese lépett fel. Zenés motivációs előadása keretében beszélt saját élettörténetéről is, útmutatást nyújtva a fiatalok számára egy teljesebb élet megéléséhez, a hátrányok leküzdéséhez. Interaktív előadását nagy örömmel fogadták az intézmény tanulói, dolgozói, valamint a meghívott vendégek, akik a Kolping Támogató és Foglalkoztató Központból és a lendvai 2. számú Kétnyelvű Általános Iskolából érkeztek. A rendezvény az „Esély” Fogyatékos Gyerekekért Alapítvány, valamint magánszemélyek támogatásával valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában