Ingatlanbazár

2023.06.10. 11:30

Icipici házikó, de ez most nem mese

A Szentgyörgyvári hegyháton lévő mini nyaralót a helyi ingatlanok között találtuk. A mindössze 12 (!) négyzetméteres házhoz 4 millió forintért juthatunk hozzá. Az épület fűtését cserépkandallóval oldották meg, és a nem túl méretes, de teljes terület alatt pince húzódik.

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nagykanizsa, csendes, zöldövezeti részén, a Szentgyörgyvári-hegyen vált eladóvá egy kis hétvégi ház. Az ingatlanhoz közel 5200nm nagyságú terület tartozik, melyen akár kis konyhakert is kialakítható. A terület 2 külön helyrajzi számon található. (Fontos hogy csak együtt eladó.) Az ingatlanok nincsenek kivonva művelési ág alól, így adásvételkor még a kifüggesztési procedúrát is végig kell csinálni!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A felépítményben közművek nem kerültek kialakításra, az udvaron ásott kút található. Az ingatlan gépkocsival 2 úton is megközelíthető. A környék módfelett csendes, nyugodt. A helyiségek fűtéséről egy kicsi cserép kandalló gondoskodik. A épület helyiségei egy kis előszoba, és egy félszoba. A teljes épület alatt pince húzódik.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Aki kis elvonulós birtokot keres magának, aki szeretne egy kis menedéket a természet lágy ölén, annak érdemes megnézni ezt az ingatlant.[...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További szuper nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!