2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Vezércikk

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Vajon a nyugat-európai uniós tagállamok miért ragaszkodnak eszement önsorsrontás árán is ahhoz, hogy beleavatkozzanak az orosz-ukrán háborúba? De, szó volt arról beszélünk arról is, hogy a magyar baloldalon egymásnak estek a dögevők a megmaradt kampánypénzek miatt, mégis ők akarták elhitetni választóikkal, hogy náluk mindenki tisztakezű és átláthatóan költ. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

  • Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A tartalomból: 

  • FELHATALMAZÁS - Megépül a teljes Liget-projekt
  • KISZOLGÁLTATVA - Védtelenek az európai háztartások a rezsinövekedéstől
  • ÁLLÁSPONT – Magyarország nemet mond a kontinens elszegényítésére
  • GYŰJTÖGETŐK – Adományként befizetett pénzeken veszekszik az ellenzék
  • ÁRUCIKK - Kihasználta majd eldobta a woke-kapitalizmus a színes bőrű focistát

Vendégeink: 

  • Deák Dániel, aki szerint nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak, mert kiderült, hogy a Liget Projekt egy helyes és az emberek számára is jó dolog.
  • Fricz Tamás, aki szerint nagy jó, hogy a kormány nem ment át a liberálisok térfelére játszani és kitartott amellett, hogy megépíti a Liget Projekt összes elemét.
  • ifjabb Lomnici Zoltán, aki szerint az energetikai szankciók által az unió egy sikkasztásnak is nevezhető gazdasági döntésbe hajszolja bele a nemzetállamokat.
  • Kapcsoltuk Rostás Szabolcsot, az Erdélyi Krónika főszerkesztőjét.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!