2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Megtörten nyilatkozott Berki Krisztián édesanyja: Minden egyes nap a sírógörcs kerülget!

Júliát mélyen megrázta fia elvesztése. Berki Krisztián édesanyja drámai vallomást tett a hot! magazinnak.

  • Megtörten nyilatkozott Berki Krisztián édesanyja: Minden egyes nap a sírógörcs kerülget!

A tragikus hirtelenséggel elhunyt médiasztár, Berki Krisztián édesanyja képtelen elfogadni, hogy a fia már nem hívja fel többé. Még mindig azt várja, hogy egyszer csak átmegy hozzá.

Júlia megtörten mesélt a fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. Azért is sokkolta a drámai hír, mivel nem tapasztalt semmi különöset Krisztián viselkedésében.

Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak, és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit 

– mondta.

A kapcsolatuk korántsem volt felhőtlen, körülbelül tíz évvel ezelőtt kerültek újra közelebb egymáshoz, azonban sosem tudtak igazán szoros anya-fia viszonyt kialakítani.

– Krisztán kilencéves volt, amikor az apja és én elváltunk. Nem volt különösebben rossz házasság a miénk, inkább azt mondanám, hogy eltávolodtunk egymástól. A bíróság annak idején megkérdezte, hogy kivel szeretne maradni, és engem választott. Való igaz, később, amikor olyan 14 éves lehetett, padlóra kerültem minden szinten, és akkor egyre kevesebbet volt velem. Nem tudtam neki megadni, amit szeretett volna, ezért inkább az apját választotta – mesélte Júlia.

Júlia arról is beszélt, milyen viszonyt ápol menyével, Mazsival, és azt is elmondta, mit gondol a fia öngyilkosságáról szóló felvetésekről. A részletekért keresse a hot! magazin legfrissebb számát az újságárusoknál!

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!