2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Megtalálták a büntetés-végrehajtás Kis-Duna-ágban eltűnt egyik munkatársának holttestét

Holtan találták meg kedd délután Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás egyik munkatársát, aki hétfő délelőtt tűnt el kollégájával együtt, amikor szolgálati ebek kiképzését végezték - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A főkapitányság kommunikációs referense később közölte: azonosították az áldozatot, aki az idősebb, 34 éves férfi.

  • Megtalálták a büntetés-végrehajtás Kis-Duna-ágban eltűnt egyik munkatársának holttestét

 A rendőrségi közlemény szerint a férfi holttestét a tragédia helyszínén találták meg a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai. Pápai Eszter, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy a fiatalabb férfit még mindig keresik. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) hétfőn közölte az MTI-vel, hogy eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében a Kis-Duna-ághoz tartozó területen.

Akkor azt írták: a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai szolgálati ebek kiképzését végezték, eközben eddig nem ismert okból elmerültek a vízben. Kedd délelőtt a Terrorelhárítási Központ (TEK), amely a belügyminiszter kijelölése alapján a kutatást irányítja, arról adott tájékoztatást, hogy egyelőre nem eredményes a kutatás.

A közlemény szerint a speciális eszközök - a drón- és a szonártechnika - sem mutattak emberi életre utaló körülményt, ezért a víz alatti kutatást felfüggesztették. Megjegyezték, a büntetés-végrehajtási szervezet, a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai továbbra is jelentős erőkkel keresik a 29 és a 34 éves szakembert.

 

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!