2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Gyakorlatilag kettészakadt a fiatal lány teste a horrorbalesetben

Ő azonban nem csak túlélte, de lábra is állt. Az orvosok egész konkrétan nulla százalék esélyt adtak neki a túlélésre, az ápolónőnek tanuló fiatal azonban makacsabb volt a halálnál is.

  • Gyakorlatilag kettészakadt a fiatal lány teste a horrorbalesetben

A szakemberek szerint nem hogy a felépülésre, de a túlélésre sem volt semmi orvosi esélye annak a fiatal lánynak, aki egy vásári mulatságon ült fel egy ideiglenesen felépített játékra, majd zuhant ki belőle. Ő azonban nem törődött az esélyekkel, és végül a saját lábán távozott a kórházból. Nyugodtan kijelenthetjük: kapott egy második esélyt az élettől.

A Lancashire-ben élő Chloe Austin mindig is ápoló szeretett volna lenni, amióta azonban a halál kis híján elragadta és hónapokat töltött egy kórházban, kétszeres erővel készül választott hivatására. A 21 éves lány tavaly augusztusban ugyanis szörnyű balesetet szenvedett egy vásáron. Egy játékból kizuhanva annak mechanikája kis híján kettétépte a testét. Nyílt törései voltak a lábán és a csípőjén is. Ez utóbbiról az őt kezelő orvosok úgy nyilatkoztak: soha nem láttak még ilyen súlyos medencetörést, és úgy látták, 0 százalék esélye van a túlélésre.

 

Chloe 22 napig feküdt kómában, csodával határos módon azonban ezt követően magához tért. A dokik ekkor közölték vele: alighanem soha nem állhat lábra.

– Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha megéltem – meséli utólag Chloe a Mirrornak, felidézve: rettenetes volt szembenéznie azzal, hogy a baleset egyet jelent álma, az ápolóság feladásával. Ez azonban mégsem történt meg. Ugyan hosszú-hosszú ideig feküdnie kellett, később pedig embertelenül kemény rehabilitáció várt rá, de nem csak az életét kapta vissza, hanem a nővérképzést is folytathatta.

 

– Négy hónapig ágyhoz voltam kötve, ami lélekőrlő volt, így van rálátásom, milyen lehet az, akinek ez az egész élete – magyarázta a fiatal nő, aki egy nap szeretne ápolóként visszatérni abba a kórházba, ahol megmentették az életét, hogy itt segíthessen másoknak.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!