2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel, akit Eva Kaili bukott korrupt baloldali EP-alelnök helyére választottak az Európai Parlamentben - ezt derítette ki a HírTV. A luxemburgi szocialista politikus és szélsőséges LMBTQ-aktivista több magyar baloldali politikussal is szoros kapcsolatot ápol, irodavezetője pedig a szintén magyar Gúr Roland, aki 2014-ben a szocialista EP-lista harmadik helyezettje volt.

  • Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

Hangos tapssal fogadta az európai parlament a korrupció miatt előzetes letartóztatásba helyezett Eva Kaili utódját.

Marc Angel luxemburgi szocialista politikus vezeti Brüsszelben az LMBTQ-képviselők csoportját. Ennek a testületnek a tagja a DK-s Rónai Sándor is, akivel Angel közösen szervezett tiltakozást a belga fővárosban a magyar gyermekvédelmi törvény ellen.

A budapesti Pride-on pedig Dobrev Klárával együtt ünnepelt. De emelkedett hangulatban mulatott Kunhalmi Ágnessel és Gurmai Zitával is. A szocialistákkal való szoros viszonyát az is mutatja, hogy az MSZP egykori országgyűlési képviselője, Gúr Nándor fia, Gúr Roland az irodavezetője, aki 2014-ben a szocialista EP-lista harmadik helyezettje volt.

Annak ellenére, hogy rendszeresen támadja Magyarországot, a HírTV-nek nagy magyarbarátként mutatkozott be. Emellett arról is vallott, hogy együtt dolgozik több magyar baloldali politikussal is, többek között Dobrev Klárával.

Marc Angel azt is kifejtette a HírTV-nek, hogy szerinte Európa nem utálja Magyarországot, hozzátette azonban, hogy a hazánkat érintő jogállamisági kritikákkal kapcsolatban is inkább a jelentéseknek hisz majd.

Korábban az Origo írt arról, hogy az EP új alelnöke az országgyűlési választást megelőzően négynapos konzultációra érkezett a magyar fővárosba. Akkor Kunhalmi Ágnes, Hiller István és Mesterházy Attila szocialista politikusokkal, valamint Gyurcsány Ferenccel és feleségével is tárgyalt. Utóbbiakkal a Magyarországnak járó uniós forrásokról elvételéről egyeztetett - jegyezte meg a portál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!