PL: Tuchel Aubameyangot akarja – sajtóhír

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.08.15. 17:09
null
30 millió eurót kér a Barca Aubameyangért (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint a Chelsea FC menedzsere, Thomas Tuchel mindenáron szeretné megszerezni az FC Barcelona 33 éves gaboni támadóját, Pierre Emerick Aubameyangot.

 

A Chelsea már hetek óta érdeklődik Aubameyang iránt, a londoniak menedzsere, Thomas Tuchel mindenáron meg szeretné szerezni a gaboni támadót. Sajtóhírek szerint már ajánlatot tettek az angolok, melyet az FC Barcelona elutasított.

A Sky Italia újságírója, Fabrizio Romano mai Twitter-bejegyzése szerint a katalánok 30 millió eurót kérnek a 33 éves futballistáért. A Chelsea ennél kevesebbet szeretne költeni a játékosra, de folynak a tárgyalások az ügyben, a londoniak 31 éves spanyol védője,Marcos Alonso is része lehet az üzletnek.

 


 

Aubameyangot január végén ingyen szerezte meg a Barca az Arsenaltól, azóta 24 meccsen lépett pályára és 13 gólt szerzett.

Az olasz transzferguru szerint Tuchel mindenáron átigazolná Aubameyangot, a Barca vezetőedzője, Xavi azonban megtartaná. A német tréner korábban a Borussia Dortmundnál dolgozott együtt a támadóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik