PL: „Nem áll készen rá” – Conte arról, miért padozik a nyári igazolás

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.04. 14:24
null
Antonio Conte a tőle megszokott nyers őszinteséggel válaszolta meg, miért padozik játékosa (Fotó: AFP)
A kvartettje második helyén álló Tottenham Hotspur az Európa-liga-címvédő Eintracht Frankfurt otthonában lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik játéknapján, kedden. A mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón a londoniak menedzsere, Antonio Conte nem erről az összecsapásról, hanem a klub nyáron szerződtetett, ám a kezdőből mellőzött játékosáról, Djed Spence-ről beszélt.  


Djed Spece
a Nottingham Forestben nyújtott előző idénybeli teljesítményével hívta fel magára a Premier League-csapatok figyelmét, majd ahogy lejárt kölcsönszerződése, s visszatért a Middlesbrough-hoz, a Tottenham Hotspur közel 15 millió eurót fizetett a játékjogáért nyáron.

Már a szerződtetésekor is arról szóltak a hírek, hogy csak a Spurs vezetősége szorgalmazta a 22 éves jobbhátvéd átigazolását, Antonio Conte nem, ez pedig teljesen hihető, tekintve, hogy Spence eddig egy egész percet sem játszott a most zajló idényben. A hétfői BL-sajtótájékoztatón aztán feltették a nagy kérdést Conténak: miért nem játszik soha a villámgyors angol tehetség?

„A szurkolóknak szurkolónak kell lenniük, természetes, hogy mindenről gondolnak valamit, de én látom minden egyes nap, hogy mi történik az edzéseken. Mindig arra törekszem, hogy a legjobb kezdőt küldjem fel a pályára, de a döntés az én kezemben van. Ha nem teszek be valakit a kezdőcsapatba, az valószínűleg azért van, mert nem áll készen rá” – idézte Fabrizio Romano Antonio Conte nyilatkozatát.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ

D-CSOPORT
18.45: Olympique Marseille (francia)–Sporting CP (portugál)
21.00: Eintracht Frankfurt (német)–Tottenham Hotspur (angol)

D-CSOPORT
1. Sporting CP 2 2 0 0 5–0 +5 6
2. Tottenham 2 1 0 1 2–2 0 3
3. Eintracht Frankfurt 2 1 0 1 1–3 –2 3
4. Marseille 2 0 0 2 0–3 –3 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik