PL: szerződést hosszabított a Chelsea saját nevelésű hátvédje – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.25. 13:17
null
Trevoh Chalobah 2028-ig kötelezte el magát a Chelsea-hez (Fotó: AFP)
2028-ig meghosszabbította szerződését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea FC saját nevelésű játékosa, Trevoh Chalobah – jelentette be hivatalos oldalán a fővárosi klub.  

Nagy öröm tölt el, hogy aláírhatom ezt a szerződést. Minden egyes alkalommal megtiszteltetésként élem meg, hogy a klub mezét viselhetem. A továbbiakban is kész vagyok mindent beleadni a csapatért. Egész kicsi koromtól kezdve a Chelsea-t erősítettem és egy gyerekkori álmom válik valóra azzal, hogy itt folytathatom a pályafutásom. Hálát adok Istennek a lehetőségért, nélküle nem jutottam volna el idáig. Köszönettel tartozom a klubnak és a családomnak is, mert bíztak bennem” – nyilatkozta a londoni „kékek” honlapjának Trevoh Chalobah.

A 23 esztendős hátvéd kilencéves kora óta tartozik a Chelsea kötelékébe és az előző idényben robbant be a köztudatba, amikor emlékezetes gólt szerzett a Crystal Palace elleni debütáló mérkőzésén. Chalobah a 2021–2022-es évadban 30 találkozón lépett pályára és a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, ahol a Juventus ellen az első gólját is megszerezte. Trevoh Chalobah a jelenlegi idényben 13 meccset számlál minden sorozatban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik