PL: argentin világbajnokkal erősítene a Man. City – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.03.20. 23:32
null
A Manchester City Mac Allistert nézte ki magának (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City kívánságlistáján egy argentin világbajnok, Alexis Mac Allister szerepel. Pep Guardiola sajtóhírek szerint már fel is hívta a Brighton játékosát.

Mac Allister a katari világbajnokságon remek teljesítményt nyújtott, s ez sokak érdeklődését felkeltette. A világbajnoki címig vezető úton egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

A 24 éves játékos kiemelkedik a Brightonból, ami több klub érdeklődését is felkeltette. A Sport Bild szerint Olaszországból a Juventus, míg Angliából a Chelsea és a Manchester City is figyeli. Rossz hír a torinóiak számára, hogy Mac Allister korábban úgy nyilatkozott, Angliában tervez maradni a jövőben. „Ha meg kellene neveznem egy helyet, akkor azt mondanám, hogy a következő lépésem a Premier League-ben lesz. De nagyon a Brightonra koncentrálok és élvezem a jelent.”

Az argentin labdarúgó szerződése 2025-ig köti a Brightonhoz, amely legalább 80 millió euró körüli összeget szeretne kérni a világbajnok játékosáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik