Tottenham: argentin vagy osztrák szakember lehet Conte utódja – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.22. 10:51
null
Pochettino vagy Glasner lehet Conte utódja a Tottenhamnél (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, akár már ezen a héten menesztheti olasz menedzserét, a februári epeműtétje után Olaszországban lábadozó, a csapathoz március elején visszatérő Antonio Contét az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) jelenleg a negyedik helyen álló Tottenham Hotspur, s a hírek szerint a londoniak korábbi szakvezetője, Mauricio Pochettino, valamint a német Eintracht Frankfurtot irányító Oliver Glasner is Conte lehetséges utódai között van.

Az epeműtétje után Londonba március elején visszatérő Conte szerződése 2023 nyaráig szól a londoniaknál, de a Sky Sports angol kiadása úgy tudja, a Hotspur szerda estig dönt az olasz szakember jövőjéről.

A lap arról számolt be, hogy a Tottenham néhány tagja felvette a kapcsolatot a csapatot korábban irányító Mauricio Pochettinóval, hogy térjen vissza a klubhoz.



A német Bild viszont már azt írta, a londoniak nemcsak az argentint, hanem az Eintracht Frankfurttal tavaly Európa-ligát nyert Oliver Glasnert is a Tottenham lehetséges menedzserei között tartják számon, ugyanakkor az osztrák szakember szerződése 2024 nyaráig él a német klubnál.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik