Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zelenszkij Maripuolban tartaná az Eurovíziós Dalfesztivált, befürdött Jámbor András

888.hu

2022.05.15. 19:59

Szánthó Miklós a 888-nak: Még soha nem volt ekkora szükség a konzervatív fordulatra.

 

Nem pusztán „a konzervatív értékek” forognak veszélyben, igazából a józan észt akarják kiiktatni és a természet rendjét igyekeznek hamis percepciókkal megmásítani – mondta a 888.hu-nak adott interjújában Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint Orbán Viktor – a CPAC Hungary főszónoka – európai, de lassan az egész transzatlanti vonzáskörzetben meghatározó tényezővé vált. A CPAC Hungary kapcsán pedig elmondta, a rendezvény mottója az „Isten, haza, család” hármas egysége,

így a rendezvény elsődleges célja az, hogy megmutassák: a konzervatívok tudnak, akarnak és mernek harcolni mindazért, ami nekik kedves, és amit most átfogó ármánykodás veszélyeztet.

 

 

Az ukrán helyzetre kitérve az ukrán külügyminiszter szerint a németeknek el kell fogadniuk a szankciók következményeit, míg ők megnyerték az Eurovíziós dalfesztivált, amit Zelenszkij Mariupolban tartana meg jövőre. De ha már itt tartunk, Ukrajnába olyan is előfodrulhat, hogy a Drag Queen a háború alatt koporsókészítővé válik.

 

 

A háború következményeként egyre valószínűbb az északiak NATO-csatlakozása,

hiszen mind a svédek, mind a finnek nagy előrelépéseket tettek ebben az irányba, amit úgy tűnik, Törökország sem fog megakadályozni.

 

 

Ezek mellett érdemes még szót ejteni Jámbor Andrásról is, akire a kommentelők alapján ráférne egy fürdés. Míg a 888 új sorozatából megtudhatjuk, hogy vajon mi számít megcsalásnak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére