Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hangfelvételen beszélt az orosz oligarcha Putyin állítólagos betegségéről

888.hu

2022.05.16. 17:20

Újabb diagnózis érkezett.

 

A világ és a hazai sajtó is sokat foglalkozott az elmúlt hónapokban azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök valamiféle titkos betegségben szenved, amit egyelőre hétpecsétes titokban tartanak. A diagnózisok között már sok minden előkerült, többek között a Parkinson-kór, illetve többféle rákos megbetegedés. Egyelőre csak a találgatások mennek.

 

Most azonban előkerült egy hangfelvétel, ami talán válaszokat adhat.

A New Lines magazin szerint egy a Kremlhez közel álló orosz oligarchát állítólag titokban rögzítettek, amint arról beszél nyugati üzletembernek, hogy Putyin orosz elnök

nagyon beteg, vérrákos”.

 

A felvétel állítólag március közepén készült. „A forrás azzal a feltétellel bocsátotta a felvételt a New Lines rendelkezésére, hogy nem azonosítjuk őt nyilvánosan.” – olvasható a cikkben.

 

Az oligarcha állítólag azt mondta a titkos felvételen, hogy Putyin „teljesen tönkretette Oroszország gazdaságát, Ukrajna gazdaságát és sok más gazdaságot”.

„A probléma a fejével van.” – tette hozzá állítólag az oligarcha. Szerinte: „Egyetlen őrült fickó képes felforgatni a világot”.

 

A New Lines közölte, hogy könnyen képes volt hitelesíteni az oligarcha személyazonosságát és hangját, és hogy nem teszi közzé az illető nevét, mivel valószínűsíthető, hogy komoly következményekkel kellene számolnia az orosz kormány részéről.

 

A vérráknak számos típusa létezik, a leggyakoribbak a leukémia, a limfóma és a myeloma.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére