Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay jobbkeze odasózott egyet a főnökének

888.hu

2022.05.20. 11:20

Vihar van a biliben.

 

Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőségi tagja nyílt levélben fordult Márki-Zay Péterhez, ugyanis állítása szerint a bukott politikus nem reagál a megkereséseire. Kész elég bizalmatlan hangnemben kéri számon Márki-Zay-on a mozgalmat támogatók pénzét, és elszámoltatást vár.

„A tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni. Kampányod egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadnak, mert nem tűrőd a lopást, mélyen egyetértettem.

Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel.

 

Az elszámolás az én szememben két dolgot jelent. Egyrészről, fillérre pontosan megtudjuk, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el.

 

Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!” – írta a Facebookon Kész Zoltán.

 

Az ügy azonban itt még nem állt meg, ugyanis beszállt a buliba Márki-Zayné Vincze Felícia is, aki természetesen a férje védelmére kelt, és azt sérelmezte, hogy miért nem privátban közli a kérését Kész Zoltán.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szemfülesen megörökítette a komment háborút:

 

 

Ceglédi a poszt megosztása fölé stílszerűen csak annyit írt, hogy: „Képzeljétek el ugyanezt kormányon.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére