Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Történelmi csúcsponton a benzin ára, Joe Biden pedig csak magával foglalkozik

888.hu

2022.06.26. 09:40

Amerikában a benzin ára átlépte az 5 dollárt.

 

Joe Biden elnök pedig ahelyett, hogy tényleg megoldaná a problémát olyan nem-megoldásokkal foglalkozik, mint az ideiglenes gázadó-kedvezmény – amit még Barack Obama korábbi elnök is „trükknek” nevezett –, hogy megpróbáljon némi törődést mutatni az alsó- és középosztálybeli családok iránt, akikért állítólag harcolni fog a kampánykörúton. Ám a közigazgatási állam által kiadott mandátumok sokasága azt jelzi, hogy az igazi prioritás máshol van. Biden elnök visszaélése az ún. „védelmi termelési törvénnyel” az olcsó és megbízhatatlan megújuló energiával azt sugallja, hogy

az elnök baloldali programja elsőbbséget élvez az amerikaiak jólétével szemben.

 

Az, hogy Biden kihasználja a „védelmi termelési törvényt” a megújuló energiaipar támogatására, talán az eddigi legelrugaszkodottabb lépése. Miközben az ország kétharmada a fizetéstől fizetésig él, Biden különleges bánásmódban részesíti az energiaipart. A több évtizedes, több százmilliárdos támogatások nem tették megbízhatóbbá vagy megfizethetőbbé a megújuló energiát, a szószólók merész állításai ellenére sem. A védelmi termelési törvény csak még magasabbra fogja hajtani az energiaárakat.

 

A Trump-kormányzat energiapárti politikája

valódi megtakarításokat eredményezett a családok számára.

 

Az átlagos családok most – Joe Biden kormányzása alatt — közel 3000 dollárral többet fizetnek évente a benzinre, mint az előző kormányzat idején, ráadásul az egekbe szökő infláció miatt más alapvető termékek ára is emelkedett.

És nem csak arról van szó, hogy Biden a szél- és napenergiát részesíti előnyben a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben.

 

Biden elnök továbbra is Vlagyimir Putyin orosz elnököt és az olajcégeket fogja hibáztatni, de ideje lenne vállalnia a felelősséget.

 

Garantálom, hogy véget vetünk a fosszilis tüzelőanyagoknak.”

– mondta egy korábbi beszédében.

 

Igazságtalanság, hogy Biden elnök az amerikai népre kényszeríti a szegénységet, csak azért, hogy megnyugtassa az uralkodó osztály elitjét, amely az éghajlati katasztrófát az emberi élet javításával szemben előnyben részesíti.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére