Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekeket felhasználva, ízléstelen viccel hergeli a nézőket a Disney

888.hu

2022.11.30. 16:10

A szebb napokat látott Disney Show karácsonyi videójában gyerekek egy csoportja olyan táblákat tart fel, amelyeken ez áll: „SZERETÜNK TÉGED, SÁTÁN”. Sokak ellenérzését váltotta ki ez a videó, azzal együtt, hogy egy ízléstelen vicc adaptációjáról van szó.

 

Az új karácsonyi Disney showban szereplő gyerekek feltartanak betűket, amellyel a „Szeretünk, Télapó” feliratnak kellene kijönnie, de néhány gyerek rossz helyre áll ezért a Szeretünk, sátán mondat lesz olvasható.

 

Nyilvánvaló, hogy a jelenetet komikusnak szánják, de a hírek szerint a nézők messze nem találták viccesnek, inkább meglehetősen gusztustalannak.

 

 

A videóban egyébként a Télapu című filmekből ismert Tim Allen alakítja a Mikulást.

 

A Disney egyébként sok szülőt is feldühített az év elején azzal, hogy beállt a „nemváltoztatási” eljárások mögé, gyerekek esetében is, valamint transznemű és LMBTQ-karaktereket is bemutatott filmjeiben.

A céget Ron De Santis floridai kormányzó is hevesen bírálta, miután a Disney nyilvánosan kritizálta a „Szülők jogai az oktatásban” törvénytervezetét, amely megakadályozza, hogy már óvodás korú gyermekeket tanítsanak a transznemű és meleg szex kérdéseiről az iskolákban.

 

Korábban is írtunk már a Disney által a gyerekeknek tolt LMBTQ-propagandáról, itt szintén a legfiatalabbak agyát próbálták átmosni:

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére