Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

888.hu

2022.12.08. 18:00

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

 

Az American Girl cég generációk óta híres a fiatal lányok által imádott babáiról. A vállalat Body Image című könyve idén februárban jelent meg, és igencsak felbőszítette a szülőket.

 

 

A könyv 38. oldalán a szerző, Mel Hammond azt írja, hogy a prepubertáskorú olvasóknak az orvosok „gyógyszert” ajánlhatnak a pubertás megakadályozására – írja a Christian Post.

 

Ha megkérdőjelezed a nemi identitásodat, beszélj egy olyan felnőttel, akiben megbízol, például egy szülővel vagy egy iskolai tanácsadóval. Ha nincs olyan felnőtt, akiben megbízol, országszerte vannak szervezetek, amelyek segíthetnek neked. Lapozz a 95. oldalon található forrásokhoz további információkért.”

– fogalmaz Hammond.

A Daily Mail beszámolója szerint a könyvet három és tizenegy év közötti lányoknak ajánlják, de az Amazonon nyolc és tíz év közötti korosztály számára, az American Girl honlapján pedig tíz éves és annál idősebb lányoknak hirdetik.

Sok kommentelő a közösségi médiában osztotta meg felháborodását a céggel szemben.

„Egy könyv lányoknak a testképről, amely azt mondja nekik, hogy végleges és katasztrofális változtatásokat kell végrehajtaniuk a testükön, ha elégedetlenek vele. Egészséges üzenet.” – tweetelte Bethany Mandel konzervatív rovatvezető.

Beverly Hallberg, az Independent Women's Forum vezető munkatársa azt állította, hogy „egy 3 éves gyereknek játszania és tanulnia kellene, ahelyett, hogy a teste megváltoztatására bátorítanák. Te jó ég!”

 

 

„Elmúltak azok az idők, amikor az @American_Girl tanította a lányokat a történelemről és a nőiességről.”
– tweetelte Allie Beth Stuckey konzervatív kommentátor, a The Blaze's Relatable podcast házigazdája.
„Most arra bátorítják a lányainkat, hogy gyűlöljék a testüket, állítsák le a pubertásukat és vágják le a melleiket az önszeretet nevében.”

 

 

„A szülőknek tudniuk kell, hogy az American Girl útikönyvek – amelyek régebben egész jók voltak – most veszélyes gender ideológiát népszerűsítenek a már 3 éves kislányoknak.”
– írta a Federalist főszerkesztője, Mollie Hemingway. „Ha szeretitek a lányaitokat, védjétek meg a őket azzal, hogy elkerülitek ezt a céget.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére