Pedro Pascal tövig nyal az LMBTQ-nak: új filmjében meleg westernhőst alakít

Pedro Pascal, Ethan Hawke
Strange Way of Life, LMBTQ film
888
Vágólapra másolva!
A közelgő filmben nemcsak a Mandalóri színésze lesz meleg, hanem az időjárás is.
Vágólapra másolva!

Még ki sem hűlt a The Last of Us teteme a finálé után, a Mandalóri pedig még javában az életéért küzd a Disney+-on, de a nagy Pedro Pascal készen áll, hogy debütáljon a következő szerepében – Silva karakterét fogja eljátszani a „Strange Way of Life” című western-románcban, ami természetesen

LMBTQ központú lesz.

A harminc perces kisfilm májusban debütál a 76. cannes-i filmfesztiválon. Pascal a Holt Költők Társasága színésze, Ethan Hawke mellett szerepel majd, aki egy Jake nevű seriffet fog alakítani.

A rendező a – nyilván – nyíltan meleg Pedro Almodóvar keveset árult el a cselekményről, de az IMDB szerint ez a kivételes művészeti alkotás arról szól, hogy a Silva nevezetű Pascal 25 évnyi különélés után lóháton átvágtat a sivatagon, hogy megtalálja jó barátját a Jake névre keresztelt Hawke-t.

Az IndieWire-nek adott interjújában Almodóvar valamiféle „leszámolásra” utalt a két karakter között, utalván arra, hogy a páros sokkal több volt mint „barátok”.

Feltételezhetően összekaptak azon, hogy melyik csipketerítő kerüljön az asztalra, a seriff-csávó bedobta a durcát, elhagyta a dögös Pascalt, aki 25 év után rádöbben arra, hogy Hawke élete szerelme és nagy butaság volt a csipketerítőn összeveszni.

Szóval elmegy bocsánatot kérni.

Pascal valószínűleg még nem tudja, hogy felmelegítve csak a káposzta jó, ahogy azt sem, hogy

a 25 éves káposzta garantált gyomorrontás!

Állítólag Manu Ríos, a Netflix Elite című LMBTQ tinidrámájának a sztárja is helyet kapott a stáblistán, azonban az még egyelőre titok, hogy milyen karaktert fog eljátszani.

Reméljük édes hármas is lesz benne.

Nincs annál romantikusabb, meghittebb jelenet, minthogy egy sátorban – vagy a szabad ég alatt – három férfi egymásra talál.

A rendező elmondása szerint sejthető, hogy lesz romantikus eleme a filmnek, ugyanis a mozi központi témája a férfiasság.

Érted, ugye?

A nagybetűs

FÉRFIASSÁG.

Almodóvar úgy is jellemezte a művet, mint a „válaszát” a Túl a barátságon című westernre, amelyben Heath Ledger és Jake Gyllenhaal enyelgett egymással.

– nyilatkozta Almodóvar Dua Lipa podcastjában.

Kifejtette azt is, hogy a filmje „olyan párbeszédeket tartalmaz, amelyet szerintem még soha nem rögzített nyugati film két férfi között". Állítólag még a Túl a barátságonnál is forróbb lesz.

Tessék-lássék ez kell a népnek! Homoszexuális szerelem.

Nyilván minden díjat megnyer majd, jelölik az Oscarra is. Sőt, aki meghallja a film címét instant orgazmust kap, aki meg nem az bánhatja.

Minden tekintetben hiánypótló alkotás lesz.

Alig várom már!