Karácsony Gergely háborúzni akar

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Még néhány baloldali politikust leszámítva viszont minden magyar ember békét szeretne.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely bement az ATV-be, ahol az éppen felújított 3-as metróról mesélt, amikor kiszökött egy félmondat a száján, miszerint Magyarország háborúban áll Oroszországgal.

Ez egy nagyon durva mondat, amely a lehető legjobban írja le a hazai baloldal hozzáállását a jelenleg zajló eseményekhez. Ezzel a kijelentéssel nyert értelmet minden, amit már több mint egy éve mondanak.

Emlékezzünk csak vissza! Márki-Zay Péter a háború kitörése után szinte azonnal arról beszélt, hogy fegyvereket és katonákat kell küldenünk Ukrajnának, vagyis a frontra, a háború közepébe, ezzel belesodorva saját magunkat a konfliktusba. Azóta pedig számtalan más baloldali képviselő osztotta meg gondolatait, miszerint a fegyverküldés a legkevesebb, amit meg kellene tennünk. Magam is sokszor hallottam tőlük, hogy a "történelem rossz oldalán állunk", "nem küldünk katonákat" és hasonlók.

Képtelenek felfogni, hogy a történelem jó oldala az a béke szorgalmazása, minden energiának a béke irányába kell mutatnia.

És akkor jön Karácsony Gergely, aki kijelenti minden magyar rémálmát, miszerint háborúban állunk. Nincs ma olyan magyar ember, aki szeretné, hogy háborúban álljunk, leszámítva a baloldal politikusait.

Vajon miért mondják azt, amit mondanak?

A képlet viszonylag egyszerű.

A hazai baloldalt az amerikai demokraták fizetik.

Az amerikai demokratáknak hatalmas üzlet a háború.

A hazai baloldal minden erejével azért dolgozik, hogy Magyarország is háborúzzon.

És ezért kapnak pénzt az amerikai demokratáktól.

Körbe is értünk.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az a Karácsony Gergely mondja, hogy háborúban állunk, aki egy kalácsot nem képes felszeletelni, egy kézfogásra is alkalmatlan, az pedig ahogyan a fénykardot fogja, minősíthetetlen. A főpolgármestert megkérdeztem, hogyha háborúban állunk, akkor számíthatunk-e rá a fronton, amire nem válaszolt, viszont igazi férfi módjára elbújt a női munkatársai mögé.

Szánalmas.

Azt viszont érdemes észben tartani, hogyha ezek megkaparintják a hatalmat, akkor tényleg háborúban fogunk állni.