Már Tapsi Hapsit is felhasználják a genderideológia terjesztésére

disney
tapsi hapsi
pride
888
Vágólapra másolva!
Tapsi Hapsi transzvesztitaként pózol a gyerekek előtt az új LMBTQ propaganda reklámban.
Vágólapra másolva!

A Bolondos dallamok (Looney Tunes) Tapsi Hapsiját is elérte a Pride mozgalom:

a gyerekek kedvenc bolondos nyusziját túlszexualizált drag queenként ábrázolják a Pride-hónap ünneplése kapcsán, így akarják népszerűbbé tenni a gyerekek számára is ezt az időszakot.

A "régi szép időkben" a Pride még csak egy egynapos felvonulás volt a nagyvárosokban, jó pár éve azonban egy egész hónapot kapott a Pride "ünnepe", mintha az év 365 napján folyó LMBTQ-propaganda nem lenne elég az agymosáshoz. A június itthon is Pride-hónap, ezért ilyenkor még több LMBTQ+ témájú anyaggal, filmekkel, kiállításokkal, reklámokkal találkozhat az is, aki egyáltalán nem kíváncsi ezekre a tartalmakra. Az érzékenyítés alapmódszere, hogy

minél fiatalabb korban "kell" kezdeni az agymosást,

ebben az esetben az LMBTQ ideológia átültetését, ezért az LMBTQ propaganda része, hogy a gyerekmesék történeteit átírják, azok szereplőit az LMBTQ szivárvány egyes színeiben tüntetik fel, hogy a kicsik minél hamarabb szerezzenek tudomást a homoszexuális, transz és több, mint hetven egyéb identitásról és ezekhez kapcsolódó életmódról.

Most éppen a Looney Tunes Tapsi Hapsija ment keresztül a nagy átalakulason, a túlszexualizált nyuszival köszöntik most a Pride-időszakot, de szinte már minden napra jut egy újabb mesehős vagy mese, amin keresztül elérnek a gyerekekhez: A Walt Disney például élen jár a drag kultúra népszerűsítésében, a múlt hónapban például a cég meghívta Nina West drag queent A kis hableány filmjük californiai világpremierjére, aki aztán később egy élő szereplésben is látható volt más drag queen-ekkel együtt, akik LMBTQ témákkal újragondolt népszerű Disney-dalokat énekeltek a gyerekeknek.

Persze a Pride-mozgalom hazai képviselői és támogatói a mai napig hevesen tagadják, hogy ők bármilyen módon is szeretnék "megkörnyékezni" a gyerekeket, az mégiscsak érdekes, hogy a túlszexualizált jelmezbe öltöztetett mesefigurák és a túlszexualizált nőknek öltözött férfiak szerepeltetése szerintük feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a gyerekek elfogadóak legyenek a mássággal kapcsolatban.

Készüljünk fel a további túlkapásokra, a június, vagyis Pride-hónap

még csak most kezdődött el!