Postabontás

2022.05.17. 18:00

Szolgáltatás nincs, de ki kell fizetni

Szerencsétlen kalauzokon csattan az ostor, pedig az év végi milliós jutalmakat valahogy sose ők kapják, írta olvasónk.

bama.hu

20200729 Fiume Villámlátogatás Fiuméban, az egykori magyar városban, kilencórás vonatozással az Adriai-tengerpart elérhető Csornáról. Képen: Fiume, Kikötőváros, Horvátország Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Nem volt most sem könnyű dolguk, mert sok utas volt felháborodva, aminek voltak, akik hangot is adtak. 
 

Mivel Pécs és Budapest között a második sínpár kiépítésére nem jut pénz, bármi történik, marad a vonatpótló busz. Jelenleg, mint köztudott, Pécs és Dombóvár között szállítja a vasúttársaság ily módon az utasokat. Azért azonban, hogy a visszaút se történjen kaland nélkül, első osztályú kocsi nincs a szerelvényen.

 Valószínűleg az első osztályra jegyet váltók számára külön másodosztályút sem talált a MÁV, mert úgy oldották meg a helyzetet, hogy a meglévő, szabad másodosztályú helyekre szortírozták szét az első osztály utasait. Visszatérítés persze nincs, mert a különbözet 890 forintja nem éri el az ezret. 

Ügyes! Így kell pénzt keresni szolgáltatás nélkül! Mondjuk, ha legközelebbi alkalommal ennyivel kevesebbet akarnék a jegyre fizetni, nemigen utazhatnék. 

Igaz, a probléma csak elméleti, mert az a történtek után teljesen biztos, hogy én a MÁV közelébe se megyek soha többé!

 Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában