Mi lesz a csapattal?

2022.06.25. 08:00

Újabb gólkirály hagyta itt a PMFC-t - Frissítve

Ismét hallgat egyik játékosának távozásáról a PMFC labdarúgócsapata, amelyet most Geiger Norbert, a 2020/2021-es szezon házi társgólkirálya hagy el egy rivális kedvéért.

K. B.

Fotó: Laufer László

A következő idényben a támadó már a Tiszakécske gárdáját erősíti majd, jelentette be új klubja. Ha azt az idényt nézzük, illetve Adamcsek Máté eligazolását, akkor eddig 20 találat hagyta el Pécset más NB II.-es csapat hívására. 

Emellett a klub kénytelen volt lemondania első edzőmeccsét is, ami most szombaton lett volna esedékes. Bár indokokat nem tettek közzé, a vezetőedző hiánya, és a játékoskeret mérete is tényező lehet ebben. 


FRISSÍTVE
 

Újabb PMFC labdarúgót jelentett be egy bajnoki rivális, mint új érkezőt. Ezúttal a védelem jobb oldalán és a közepén is bevethető Króner Martinról került ki, hogy a pécsiek egyik ellenfelénél folytatja, a Soroksár hátsó alakzatát erősítették meg vele.

„Króner Martin személyében sikerült megszereznünk egy rutinos játékost, aki a védelem közepén és jobb oldalán is remek teljesítményre képes” – mutatja be szurkolóinak a két évet Pécsett szereplő labdarúgót a Soroksár SC weboldala.

Címkék#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában