A törülköző nem értékmegőrző

2022.07.06. 09:00

Tolvajok jártak a pécsi Hullámfürdőben

A közösségi oldalon számolt be egy pécsi hölgy arról, hogy a miközben a Hullámfürdőben úszott barátnőjével, mindkettőjük táskáját ellopták.

R. B.

Illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

- Sok pénz nem volt nálunk, de az irataink és a lakáskulcsunk nagyon jó lenne, ha visszakerülne hozzánk – írta a közösségi oldalon a pécsi nő.

A lopás kapcsán megkerestük a rendőrséget, a sajtóosztály megerősítette, hogy nyomoznak egy eset kapcsán, melyben két hölgy tulajdonát lopták el a fűre terített törülköző alól. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság összeállított néhány javaslatot, melyet érdemes fontolóra venni, ha nem szeretnénk, hogy strandlopás áldozataivá váljunk:

  •  A strandoláshoz nem feltétlenül szükséges használati tárgyakat, iratokat, bankkártyákat hagyjuk otthon!
  •  Csak éppen elegendő mennyiségű pénzt vigyünk magunkkal a strandra!
  •  Mobiltelefont, fényképezőgépet, kamerát vagy a gépkocsi kulcsát ne hagyjuk őrizetlenül, lehetőség szerint használjuk az értékmegőrzőket.

Végezetül azzal zárja tanácsait a megyei főkapitányság, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy a törülköző nem értékmegőrző és a csomagjainkra terítve sem védi meg az értékeinket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!