NB II.

2022.08.07. 20:58

Abszolút kiszolgálta közönségét a Misleny (galéria)

Nem is kérhettek volna többet a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának második NB II.-es találkozóján a mutatottnál a kék-fehérek szurkolói, hiszen három gólt és a három pont megszerzését láthatták kedvenceiktől.

K. B.

Nem kellett sokat várnia a kozármislenyi közönségnek, hogy hazai pályán gólt és sikert lássanak az újonctól. Már a Tiszakécske elleni mérkőzés 9. percében Kulcsár jó ütemű kiugratásából jött az első találat, hiszen Vogyicska elhúzta a vendég kapus mellett a labdát és a kapuba gurított.

Az öröm úgy tűnt, nem tarthat sokáig, ugyanis egy gyors kontra végén a 12. percben Winkler kapott labdát, s amint a tizenhatoson belülre ért, a kapuba vágta a játékszert.

Ez azonban csak egy minimális makula volt a mislenyi ünnepen, hiszen nyolc perccel később Kirchner távoli lövését Antal csak kiütni tudta, s a kipattanót Bartha közelről a kapuba lőtte. Erre rátett egy lapáttal, hogy percekkel ezután jött egy szöglet, amit Horváth megcsúsztatott, és a hosszún érkező Gál is betalált. Ezzel pedig, mint utóbb kiderült, a végeredményt is beállította. Ennél jobb hazai rajtot talán nem is kívánhatott volna a tavaly még NB III.-as gárda szurkolótábora.

HR RENT KOZÁRMISLENY–TISZAKÉCSKEI LC 3–1 (3–1)
Labdarúgó NB II., 2. forduló. Kozármisleny, 600 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Kiss Balázs).
KOZÁRMISLENY: Varasdi – Horváth D., Gál, Turi (Füredi, 69.) – Kosznovszky, Tölgyesi – Beke (Kotroczó, 52.), Vogyicska (Puska, 69.), Bartha, Kirchner (Tóth Z., 90+4.) – Kulcsár K. (Hampuk, 69.) Vezetőedző: Tóth László.
TISZAKÉCSKE: Antal – Balázs B., Végső, Máté, Farkas N. (Lovas, a szünetben) – Erdei, Szekér (Pongrácz, a szünetben), Kiss (Horváth Z., a szünetben), Gyurján B. (Balajti, 57.) – Zamostny, Winkler (Vachtler, 75.). Vezetőedző: Visinka Ede.
Gólszerzők: Vogyicska (9.), Bartha (20.), Gál (25.), illetve Winkler (15).

Ez következik (08. 14.): Szentlőrinc–Szeged (17.30), PMFC–Mosonmagyaróvár, Ajka–Kozármisleny (mindkettő 19.00).

A Szentlőrinc MTK elleni mérkőzéséről ITT, a PMFC Budafok elleni találkozójáról pedig ITT olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában