Nem kezdődött jól a reggel

2022.08.10. 14:01

Egy időben, egy helyszínen, két baleset is történt Pécs külterületén

Zs.J.

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Két baleset is történt, majdnem egy időben, egymástól háromszáz méterre, kedd hajnalban, Pécs külterületén, a 66-os úton, az István aknai elágazónál. Az első helyszínen, amely Pécshez volt közelebb, egy személygépkocsi megcsúszott a nedves aszfalton, majd a szalagkorlátnak ütközött. A járműben egy ember utazott, személyi sérülés nem történt. A gépkocsi egy forgalmi sávot elfoglalt, a forgalmat a rendőrség irányította. A kiérkező tűzoltók a gépjárművet átvizsgálták, áramtalanították.

Az István aknai elágazónál található kanyarban egy személygépkocsi kereke kitört és az útszéli padkára sodródott. Ebben az autóban ketten utaztak, senki nem sérült meg. Egy harmadik gépjármű a kanyarban megcsúszott, letért az úttestről, majd a tetejére borult. A tűzoltók a gépjárművet kerekeire állították, átvizsgálták és áramtalanították. A szinte egy időben bekövetkezett balesetekben nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!