Traktorral ütközött tegnap a személyautó

2022.08.17. 10:52

A szigetvári képviselőnő súlyosan megsérült a nagypeterdi balesetben

A szigetvári polgármester, Vass Péter egy rövid közleményt tett közzé a szigetvar.hu oldalon a tegnapi súlyos balesettel kapcsolatban, ami Nagypeterd közelében történt.

Zs.J.

A polgármester leírta, hogy a tegnapi nap folyamán dr. Vass Péterné a 6-os úton Botykapeterd és Nagypeterd között karambolozott, a balesetről hírportálunkon is beszámoltunk. Az autóját ő vezette, a hátsó ülésen két unokája ült, a gyerekülésben bekötve aludtak. Eddig ismeretlen ok miatt áttért az úttest másik oldalára, és ott egy szabályosan közlekedő traktorral ütközött. Az unokái közül az egyik könnyebben sérült, a másik sérülések nélkül megúszta. A képviselőasszonyt mentőhelikopter vitte Pécsre a sürgősségire, ahol több műtét hajtottak végre.

A katasztrófavédelem az esetről azt írta,  hogy a balesethez a szigetvári és pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével kiszabadították az autóban rekedt sérültet, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.  A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A traktor vezetőjét könnyű sérülései miatt látták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában