Ön tudja hol van ez a hely?

2022.09.24. 11:40

Álomesküvőhöz álomhelyszín dukál

Már a következő évre is szép számmal foglaltak le időpontot esküvőkre a tavaly átadott mohácsi Selyemgyár Kulturális Negyedben. A kiváló rendezvényhelyszín iránt nagy az érdeklődés.

P. P. (Forrás: mohácsi újság.hu)

Az idei több mint huszonöt ceremónián összesen háromezer-ötszáz vendég érezhette jól magát. Az intézmény konferenciáknak, ünnepségeknek is helyet adott már a saját szervezésű események mellett.

Henc Judit, a Selyemgyár Kulturális Negyed rendezvényszervezője lapunknak úgy nyilatkozott, a hét saját esemény, a több mint tíz konferencia, gálaműsor és ünnepség mellett idén már meghaladta a huszonötöt az esküvők száma.

Hozzátette: a 2022-es szezon során túlnyomórészt a helyi és környékbeli pároknak biztosította a Selyemgyár Kulturális Negyed a helyszínt esküvőjükhöz, azonban pécsiek, budapestiek és külföldön élők is kimondták itt a boldogító igent.

Az intézmény célja, hogy minél szélesebb kör ismerje meg az impozáns létesítményt. Ezzel a munkával jól haladnak, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés: hetente átlagosan 5-8 ajánlatkérés érkezik esküvővel kapcsolatban, és a 2023-as szezonra vonatkozóan már két hónap összes szombatja foglalt.

– A lakodalmi időszak után ismét előtérbe kerülnek majd a saját rendezésű események, mint például az előadások, a humoristaestek, vagy a zenés-táncos rendezvények 

– természetesen az adott járványügyi vagy gazdasági lehetőségeket figyelembe véve. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!