Cselgáncs

2022.11.30. 14:39

Újabb érmekkel gazdagodtak a Vasút harcművészei

K. B.

Forrás: PVSK

Nem lassítanak a PVSK cselgáncsozói, akik ezúttal a III. osztályú felnőtt országos bajnokságról hoztak el hat érmet, köztük egy aranyat a 43 csapatos mezőnyből. Első helyezést ért el a Vasút színeiben Béres Vince (73 kilogramm), illetve harmadik lett Takács Sára (52 kg.), Máj Zsuzsanna (57 kg.), Rácz Bálint (73 kg.), Járányi Zsolt (+100 kg.) és dr. Szabó Zsolt (+100 kg.). Bár dobogóra nem állhatott, arról éppen csak lemaradt Kalmár Etele (66 kg.), ő ötödik lett.

– Versenyzőink egy bajnoki címmel, öt harmadik hellyel, valamint egy pontszerző, ötödik helyezéssel zárták az Országos bajnokságot – értékelt Kersics Antal, a PVSK cselgáncs szakosztályának szakmai vezetője a klub honlapján. – Ezzel a 43 klub közül a 4. helyen végeztünk az összesített ranglistán. Ebben az évben még egy versenyünk van, december 3-án a legfiatalabb, a Diák C korosztály versenyzői küzdenek majd a bajnoki érmekért és pontokért. Az után a verseny után kis pihenő következik, majd kezdődik az alapozó időszak, a következő évre történő felkészülés. Többen korosztályt váltanak, ez a megmérettetések új lehetőségét nyújtja majd néhány versenyzőnknek.

A PVSK eredményei:

1. helyezés: Béres Vince 73 kg

3. helyezettek: Takács Sára 52 kg, Máj Zsuzsanna 57 kg, Rácz Bálint 73 kg, Járányi Zsolt +100 kg, Dr. Szabó Zsolt +100 kg

5. helyezett: Kalmár Etele 66 kg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában