Nyugtatót adtak az idős asszonynak

2022.12.06. 16:35

Megzsarolta a nőt, aki hagyta meghalni anyósát

Részletek jelentek meg a Zsaru Magazinban egy tavalyi komlói gyilkosságról, amelyről annak idején hírportálunk is beszámolt.

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

Mint a magazin írja, a Komlói Rendőrkapitányságon 2021 októberében egy nő jelent meg, aki közölte, hogy anyósa ápolója hárommillió forinttal zsarolta meg, akkor még nem lehetett tudni, hogy az eset teljesen más fordulatot vesz.
Az 58 éves feljelentő elmondta, hogy az ápolóval közösen megmérgezték az anyósát, aki elhunyt, és az ápoló most azzal zsarolja, hogy a hangfelvételt, amit korábban rögzített a telefonján, átadja a rendőrségnek. A nyomozók csapdát állítottak, megbeszélték a feljelentővel, hogy mondja azt az ápolónak, hogy hajlandó fizetni. A megbeszélt találkahelyen már vártak a rendőrök, akik a helyszínen elkapták a zsarolót.

A Zsaru Magazinban megírták, hogy az idős nő korában lebetegedett, ezért a fia úgy döntött, hogy maga mellé veszi anyját és a felesége ápolja majd. Az 58 éves nő a munka mellett nem bírta ellátni az anyósát, így az interneten keresett hozzá egy ápolót. Akkor még nem tudta, hogy akit felvett a munkára, az a telefonján rögzíti minden beszélgetésüket. 
A rendőrök a telefon átvizsgálásából tudják, hogy a nő minél előbb megakart szabadulni az anyósától. Az ápoló közölte vele, hogy tud olyan gyógyszerről, amivel meggyorsíthatja az 85 asszony halálát. A rendőrség az elején arra gondolt, hogy az idős nőt megmérgezték, de később kiderült, hogy az ápoló egy gyógynövényt tartalmazó nyugtatót adott be a nőnek, ami étvágytalanságot, bágyadtságot okozott a betegnél. Az idős asszony egyre gyengébb lett, alig evett, ivott. Mindkét nő, a meny és az ápoló, is látta, hogy az idős asszony egyre gyengébb, de nem hívtak hozzá orvost, hagyták meghalni. 

A rendőrség mindkét nő ellen mulasztással elkövetett emberölés miatt indított eljárást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában