Nem várt vendég

2023.01.26. 13:15

Drogterjesztés gyanúja miatt vették őrizetbe a mohácsi férfit

A rendőrök őrizetbe vették azt a mohácsi férfit, aki a gyanú szerint drogot árult.

Zs. J.

Forrás: police.hu

A rendőrök tudomására jutott, hogy egy férfi a mohácsi lakásán, és a szőlőhegyen lévő hétvégi házában is drogot árul, így hát nem maradt más hátra, hogy nem várt vendégként meglátogassák őt.

Január 25-én a férfi ingatlanjaiban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók összesen 295 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot, 5 gramm kábítószer gyanús fehér kristályos anyagot, valamint egy kábítószerpipát és egy digitális mérleget találtak és foglaltak le. A dílert előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely több hatóanyagra is pozitív eredményt mutatott.

Forrás: police.hu

A rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatban további három mohácsi, és egy véméndi férfit is előállítottak. A négy férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt ugyancsak pozitív lett, és náluk is kábítószergyanús anyagokat, illetve kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket találtak, majd lefoglalták azokat.

A terjesztő ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem, a négy fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában