Mennyi az annyi?

2023.01.26. 20:56

Az árak feltüntetésére panaszkodnak olvasóink

Az árak feltüntetésével egyre gyakrabban akadnak problémák, panaszolják olvasóink.

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Kzenon

- Nagyon résen kell lenni az üzletekben, az árak jelölése ugyanis nem mindig egyértelmű - írta egyikük. A minap is percekig tartott, mire eldöntöttem, hogy melyik felvágottra milyen ár vonatkozik, akkora volt az összevisszaság. Minden fillér számít, jó lenne, ha az üzletek átlátható árfeltüntetéssel kicsit megkönnyítenék a vevők dolgát!

Más is úgy látja, hogy az árak megjelölése terén lenne mit javítani: - Automata pénztárnál, ha többféle pékárut veszek, hosszú perceket töltök el azzal mire megtalálom a megfelelő terméket a kijelzőn. Az apró betűk még szemüveggel is alig olvashatók, így kénytelen a képekre hagyatkozni az ember. Vagy sikerül felismerni, vagy nem. Az árfeltüntetési gyakorlaton jó lenne, ha változtatnának. Ahol van vonalkód a termékekhez rendelve, ott egészen más a helyzet. Mindenütt követni kellene a gyakorlatot - jelezte észrevételét olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában