Postabontás

2023.02.03. 11:24

Traffipax, vagy fekvőrendőr állíthatná meg a száguldozókat - véli olvasónk

A Komlói úton indokolt lenne egy fix traffipax telepítése, olvasóink szerint.

W. K.

Fotó: Gazdag Mihály

Vannak, akik fekvőrendőr építését javasolják, hogy a sebességhatárokat az autósok betartsák. 

- A Komlói útra egy állandó traffipax kihelyezése szükséges lenne. A közelmúltban a megengedett maximális 60 km/h-s sebességgel haladtam ezen az úton. Hárman előztek meg egymás után. Azok az autók tehát biztos, hogy nem 60-nal mentek, hanem jóval gyorsabban. Ha egyetlen perc alatt három gyorshajtó is volt az útszakaszon, akkor mennyi lehet egy nap alatt? Ha nincs fix traffipax, akkor sokkal intenzívebb rendőri jelenlétre lenne szükség. Mert az utat zebra is keresztezi! A gyalogosok így nincsenek biztonságban - osztotta meg tapasztalatait olvasónk. 

Más a következőket fogalmazta meg: - A Komlói úton is elengedhetetlen lenne a forgalom lassítása – ha a fix traffipax telepítése nem megoldható, akkor fekvőrendőrök telepítése is jó megoldás lenne. Hatalmas a forgalom és mindig vannak száguldozók. Hiába van kint a 60-as, illetve bizonyos részen az 50-es tábla. Az úton való átkeléshez igazi bátorság kell. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában