Postabontás

2023.02.05. 14:29

Vétek parlagon hagyni a volt konténer-pályaudvart - véli olvasónk

W. K.

Fotó: Google

Teljesen kihasználatlan a hajdani konténer-pályaudvar a Tüzér utcában. Olvasóink szerint vétek parlagon hagyni, mihamarabb funkcióval kellene megtölteni a parlagon heverő területet. 

- A hajdani konténer-pályaudvart rossz nézni - ott az a hatalmas terület, funkció nélkül. Gyárat, üzletet, bármit ide lehetne telepíteni. Jól megközelíthető, frekventált helyen van a telek, kár parlagon hagyni 

 - adott hangot véleményének egy olvasónk. 

 

Más szerint a tanulóvezetők számára kellene megnyitni, gyakorlópályaként. - Régebben nagyon sok mazsola járt a megüresedett konténer-pályaudvar területére, ezt a tolatás, parkolás gyakorlását segítő, akadályokként szolgáló gumiabroncsok még ma is jelzik. Jó gyakorlási terep volt ez a friss jogosítvánnyal rendelkezők számára is.  De sajnos a terültet lezárták - pedig lehetne hivatalos gyakorlópályaként is üzemeltetni, fizetőssé tenni. Biztos, hogy lenne rá igény, hasznot hozhatna a város számára - vélekedik olvasónk.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában