Bama.hu videó

2023.05.27. 18:45

Az eddigi legnagyobb vidéki koncertjét tartotta pénteken este Azahriah Villányban (videók)

Óriási tömeg előtt lépett fel Azahriah péntek este, a Villányi Rendezvénytéren, ahol a Ha péntek, akkor Villány nyári rendezvénysorozat első szezonnyitó koncertjét tartották.

zs. k.

A fő fellépő előtt 19 órától a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar zenélt, majd Mayer István polgármester köszöntője után a Villányi Borrend avatását nézhette végig a közönség. Ez alkalommal Rittlinger Józsefet, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara baranyai elnökét, valamint Futár Jánost, a hagyományos (idén már a nyolcadik) Sváb Zenei Hétvége főszervezőjét avatták borőrré. 

 

Ekkorra már szépen megtelt a tér, a közönség izgatottan várta Azahriahot, aki óriási sikert aratott Villányban. Mint mondta, vidéken ekkora közönség előtt még soha nem zenélt.

 Béni Gábor, az Acona Rendezvényszervező képviselője úgy fogalmazott, a várakozásokon felüli, nagyon jó hangulatú buli volt. A tér olyannyira megtelt, hogy volt, aki már nem tudott a helyszínen sem jegyet váltani. Nem csak a tér, hanem egész Villány dugig volt fiatalokkal. A szervezők külön örültek annak is, hogy a koncert után az emberek nagy része nem ment haza, hanem hajnali kettőig kulturáltan szórakozott a Rendezvénytéren. 

 

A nyári rendezvényszezonban még többek között olyan előadókkal találkozhat a közönség Villányban, mint a Kowalsky meg a Vega (július 28.), a Halott Pénz (augusztus 18.), a Rozé Fesztiválon (július 7-8.) a Honeybeast, a Brains, a 4S Street és Valmar koncertezik, a Vörösbor Fesztiválra (október 6-8.) pedig Rúzsa Magdi fog Villányba érkezni, az országos turnéja keretében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában