Postabontás

2023.06.03. 07:40

Hol marad a felelősségre vonás? - teszi fel a kérdést olvasónk

Dunántúli Napló

A Dunántúli Napló hírfolyamából naponta értesülhetünk a pécsi polgármesteri hivatal  - plusz csatolt részei -  körüli anomáliákról. Ezt a plasztikus, kíméletes gyüjtőszót alkalmazom, annak ellenére, hogy a hírek umbuldákról, harácsolásról, alkalmatlanságról szólnak. Talán erősebb kifejezés sem lenne túlzó, amikor napi szinten felelőtlen pazarlással, vagy indokolatlan kicsinyességgel, primitív hazudozással szembesülünk. Az újságcikkek révén betekintést nyerhetünk a városháza lakóinak mindennapjaiba, ellenben arról nem szólnak a hírek, hogy az efféle uralkodásnak vannak-e következményei? Feljelentés, hatósági vizsgálat, netán elmarasztalás történt-e? Ha nem, miért nem? Ha igen, akkor jó lenne tudni róla!

Nem megnyugtató az a fajta vélekedés, hogy majd a következő helyhatósági választások után rendeződik ez az áldatlan állapot. Előfordulhat, hogy marad ez a társulat, akkor felbátorodva még többet markolnak.  Menesztésük esetén  - mint korábbi példák bizonyítják- tömött zsebekkel és elégedetten vonulnának vissza birtokaikra, nyaralóikba. Következmények nélkül?

Navigátor

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában