Már készülhetünk a legrózsaszínűbb fesztiválra

2023.06.07. 16:40

A Honeybeast, a 4S Street, Dj Szatmári, a ValMar és a Brains érkezik Villányba

zs. k.

Fotó: Löffler Péter

Egy hónap múlva startol az évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő villányi Rozé Fesztivál, melyre az idén is több ezer látogatót várnak. A szervezők a szokásos „rózsaszín programok” (Rozé Maraton, Rozé szépségverseny jelmezmustra, rozé kóstolók) mellett idén is neves előadók koncertjeivel csábítják a bor városába a fesztiválozókat.

A Villányi Rendezvénytéren július 7-én, pénteken, a 18.30-kor kezdődő hivatalos megnyitó után 19 órától a tavaly újjáalakult Pelikán Néptáncegyüttes előadását láthatják a nézők, amely után 20 órától a népszerű gyergyószentmiklósi 4S Street koncertezik majd. Utánuk 22 órától pedig a Honeybeast várja a közönséget. 23.30-tól Dj Szatmári és a Megasztárból ismert Szakos Andrea szórakoztatja a még bulizni vágyókat.

Szombaton, a Rozé Fesztivál főnapján a Villányi Pincesoron és a Rendezvénytéren is programok várják a látogatókat. Kora délutántól a Rendezvénytéren Dj Tomi ráhangoló zenéi szólnak, 15 órától pedig már érdemes a pincesoron gyülekezni a rozé szépségversenyre. A jelmezeket ezúttal is mustrálják, a legkreatívabb rozé maskarákat pedig díjazni is fogják a bulifutás után. A Rozé Maratonra a közös bemelegítés 15:30-kor kezdődik a pincesoron, a bulifutás (melynek egyetlen kötelező eleme, a rózsaszín öltözet, vagy kiegészítő) 16 órától indul. A 3 km-es távon több frissítőpont is lesz, ahol a rosé fröccs, vagy málnaszörp várja majd a rózsaszínben futókat. Ezen kívül egy hivatalos futóverseny is indul a FutaFöld Sport Egyesület szervezésében, negyed-maraton távon (FutaVillány - FutaBor).

17.30-tól Tompeti és Barátai vidám műsora szórakoztatja a családos fesztiválozókat, 19 órától a Villányi Rendezvénytér színpadán a Villányi Ifjúsági Fúvószene­kar zenél, majd 20 órától a Brains, 22 órától pedig a ValMar duó ad koncertet. Az éjszakai bulihangulatról ezek után 23.30-tól Pepe Video Disco-ja gondoskodik.

A Villányi Rozé Fesztiválon – kiegészítve a rozék ízvilágát – helyi termelők és éttermek kínálják majd a finomabbnál finomabb falatokat és italokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában