A kisgyermekes családokat várják

2023.06.08. 08:40

Nem kell meglepődni, énektől lesz hangos Éger-völgy

Zenés túrára várja a felnőtteket és a gyermekeket június 8-án, délelőtt 10 órakor az Éger-völgyben a pécsi Zengedező Óvoda.

Cz. E.

A kép illusztráció

Mindenki jól ismeri a következő sort: “Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk...” Mindez meg fog valósulni ezen a csütörtöki napon, ahol énekléssel, mondókázással egybekötött kirándulásra várják a kisgyermekes családokat.  

A túra kiindulási pontja a Darázs dűlő 12. szám alatt található Teca Mama Kisvendéglőjénél található parkoló. Innen egy harmincperces sétára kell számítani a résztvevőknek az Éger-völgyi játszótérig.

A kirándulást Dávid Veronika és László Virág fogják vezetni. Előbbi énekkel, gitárral, kobozzal és hegedűvel dobja fel a kis sétát, míg utóbbi énekkel, gitárral és furulyákkal.  

Az eseményre lehet babakocsival és hurcival is érkezni, amelyen a részvétel jegyárhoz kötött, amit a helyszínen lehet kiegyenlíteni. Erről információ a rendezvény Facebook eseményél található: https://www.facebook.com/events/632384731796155

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!