Nincs tisztaság!

2023.06.08. 11:00

Eldobott szemét, cigarettacsikkek, gyanús foltok a buszmegállókban

A buszmegállók tisztán tartása terén akadnak hiányosságok - panaszolják olvasóink.

W. K.

Forrás: Olvasói fotó

- Elképesztő állapotok uralkodnak a keleti városrész buszvégállomásánál hónapok óta. A füvet néha úgy, ahogy levágják ugyan, de a szemét egyre csak gyűlik, a kukát nem tudom ürítik -e egyáltalán. A környezetében a hulladékszedés se nagyon megy azoknak, akiknek ez lenne a feladata - adott hangot felháborodásának olvasónk. 

 

Forrás: olvasói fotó

Más is a buszmegállók tisztaságával kapcsolatban fogalmazott meg észrevételt: - Tudom, örülni kell annak, ha egy buszmegállónál esőbeálló is található, hiszen sok helyen nincs ilyen, ezért az esőben áznak, nyáron a tűző napon várakoznak az utasok. Ahol azonban van beálló, az se mindig használható - legalábbis az ülések. Sok helyen ragadnak a kosztól, a legutóbb valamilyen cukros üdítőital maradványait kellett kerülgetni, de volt, hogy valaki rágógumit ragasztott, gondolom szórakozásból az ülőfelületre. Ha már abban nem lehet bízni, hogy az utasok vigyáznak a tisztaságra, akkor lehet, hogy a gyakoribb takarítás lehet a megoldás - vélekedik olvasónk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában