Szabad a verseny

2024.03.18. 19:15

Villány új színfoltja: gokartpálya nyílt Virágoson

Egy újabb szórakozási lehetőség, egy gokartpálya nyílt Villányban, a virágosi városrészen.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Karnok Csaba

A Mol benzinkúttól 300 méterre található pálya március 15-én nyitott, és a hosszú hétvégén már nagyon sokan kipróbálták. Szűcs Szabolcs üzemeltető elmondta, a helyieket és a turistákat egyaránt várják egy kis élmény-versenyzésre. Hétvégente végig nyitva lesznek, hétköznapokon pedig bejelentkezés alapján tudják a látogatókat fogadni, és csoportokat is várnak, számukra külön díjrendszert határoztak meg. Tíz HK7-es 200 cm3-es (7 lóerős) gokartok várja az érdeklődőket a 320 méteres pályán. A gokartokat 8 éves kortól (150 cm magasságtól) a gyerekek is kipróbálhatják. 

Az üzemeltető elmondta, egy hétvégén hirtelen jött ötletből valósították meg a szolgáltatást. 

– Egyik vasárnap este láttam, hogy eladó négy gokart, amit meg is vettem 

– fogalmazott. Hozzátette, eddig, ha kikapcsolódásra vágyott valaki Villányban, akkor jellemzően a szőlő és a bor köré szerveződött minden. Ezért is szerettek volna egy újabb szórakozási lehetőséget kínálni az idelátogatóknak. A szolgáltatások, kikapcsolódási lehetőségek sorát tovább szeretnék bővíteni: egy csuklós buszból büfét alakítanak ki, később pedig billiárd, teke, minigolf pályákkal szeretnék fejleszteni a területet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!