Frissítve/Galériával

2022.07.03. 07:01

Fának csapódott egy autó az 53-as főúton, Kiskunhalas közelében

A baleset Kiskunhalas térségében, a kunfehértói elágazás közelében történt szombaton éjszaka.

baon.hu/Donka Ferenc

Egy nagy faág belefúródott az autóba

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (10:44):

Információink szerint eddig tisztázatlan okból letért az útról és fának csapódott, és az oldalára borult egy személyautó az 53-as főút 59-es kilométerénél, Kiskunhalas térségében, a kunfehértói elágazás közelében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók kivágták a jármű szélvédőjét, abból egy embert kiemeltek, és átadták őt a mentőknek. 

Az ütközéstől az autó teteje is behorpadt. Egy nagy faág belefúródott az autóba és az egyik utas hajából nagy darabot kiszakított. A mentők a helyszíni ellátás után mind az öt autóban utazó fiatalt kórházba szállították. Az érintett szakaszon a mentés idejére a fél útpályát lezárták. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Fának csapódott, és az oldalára borult egy személyautó az 53-as főút 59-es kilométerénél, Kiskunhalas térségében, a kunfehértói elágazás közelében – adta hírül a katasztrófavédelem. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók kivágták a jármű szélvédőjét, abból egy embert kiemeltek, és átadták őt a mentőknek. Az érintett szakaszon a mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Információink szerint az autóban öten utaztak, a sofőrt szabadították ki a tűzoltók a szélvédő kivágásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában