Tűzeset

2022.08.18. 17:46

Több mint ezer négyzetméteren kaptak lángra autók Kecskemét külterületén

Eloltották a kecskeméti tüzet.

Baon.hu

Fotó: Nagy Renátó

Frissítés (21:06):

Eloltották azt a tüzet Kecskemét külterületén, egy telephelyen keletkezett. Fa- és gumirakások, autószerelési eszközök, valamint autóvázak gyulladtak meg és égtek mintegy ezerötszáz négyzetméteren. A tűz átterjedt egy körülbelül kétszáz négyzetméter alapterületű garázsra, amelyben tizenegy veterán autót tároltak, és leégett egy több mint ötszáz négyzetméteres üzemépület is. A kecskeméti, a kiskunfélegyházi, a kiskunhalasi, a kiskunmajsai és a kiskőrösi hivatásos, valamint az orgoványi önkéntes tűzoltók a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Frissítés (19:16):

Megakadályozták a tűz továbbterjedését Kecskemét külterületén, egy telephelyen, ahol fa- és gumirakások, autószerelési eszközök, valamint autóvázak égtek mintegy ezerötszáz négyzetméteren. A tűz átterjedt egy körülbelül kétszáz négyzetméter alapterületű garázsra, amelyben tizenegy veterán autót tároltak, és leégett egy több mint ötszáz négyzetméteres üzemépület is. A kecskeméti, a kiskunfélegyházi, a kiskunhalasi, a kiskunmajsai és a kiskőrösi hivatásos, valamint az orgoványi önkéntes tűzoltók a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a tüzet.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki Kecskemét külterületén, egy telephelyen. Több mint ezer négyzetméteren régi autók égnek, és egy négyszáz négyzetméteres csarnoképületet is érint a tűz. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. A helyszínre indult több más egység is – írja a katasztrófavédelem.

Fotós: Nagy Renátó
Fotós: Nagy Renátó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában