Kék hírek

2022.09.28. 14:02

Dobogós lett a rendőrség rajzpályázatán a keceli lány

Dobogós helyen végezett egy keceli kislány rajza a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság rajzpályázatán, ezért oklevelet és jutalmat adtak át neki a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

Baon.hu

Fotó: police.hu

Rajzpályázatot hirdetett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság „Biztonságos nyár” címmel egy komplex bűnmegelőzési program keretében, amely a „Somogyban biztonságban” elnevezést kapta. A számtalan pályamunka közül egy Bács-Kiskun megyei alkotás is dobogós helyen végzett. Ugyanis a 4/A osztályos Stenczel Zsófia alkotása az I. kategóriában 3. helyezést ért el – írja a police.hu.

A szülőket a Kiskőrösi Rendőrkapitányság előadója, Baltás Adrienn rendőr zászlós értesítette a pályázati eredményről. Az oklevelet és a jutalmat a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője, Dr. Argalás Csilla rendőr alezredes adta át a nagymamájával érkező Zsófinak 2022. szeptember 23-án a Keceli Rendőrőrsön.

Zsófi a nyeremény átadásakor elmondta, hogy édesanyjától örökölte a rajzolás és festés iránti szeretetét, illetve már több rajzpályázaton is részt vett, ahol sikereket ért el. Ez a díjnyertes rajz A/4-es méretű, egy vízparton álló rendőrt ábrázol, aki figyeli, hogy ne csináljon senki semmi rosszat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában