Bulvár-celeb

2022.10.05. 05:05

Harsányi Levente gyászol

Harsányi Levente elvesztette édesanyját. A műsorvezető őszintén vallott arról, milyen volt a kapcsolatuk.

Forrás: Origo

Harsányi Levente nehéz időszakon megy keresztül: édesanyja halála beárnyékolja az egyébként jó humoráról és vidám természetéről ismert műsorvezető napjait. A gyászfolyamatról a szerdán megjelenő hot! magazinban mesél Levente.

Előbb-utóbb minden ember életében eljön az a nap, hogy meg kell birkóznia a szülei elvesztésével járó fájdalommal. Azonban erre a tragédiára nagyon nehéz felkészülni, és a gyászt mindenki másképp dolgozza fel.

Anyukám nagyjából hétéves koromig volt erőteljesen jelen az életemben, aztán a szüleim válását követően ez a szoros kötelék felbomlott vele; édesapám nevelt, és nem kis idő kellett hozzá, hogy újra egymásra találjunk. Az elvesztését megelőző időszakban nagyon jó viszonyt ápoltunk, és próbáltunk minél több időt együtt tölteni

– árulja el Levente a lapban, ahol többek között arról is beszél, hogy mi mindenre ébresztette rá az utóbbi időszak. A lap digitális formában is megvásárolható a digitalstand.hu/hot oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában