Összefoglaló

2022.11.28. 08:16

A Bács-Kiskun megyei rendőrök öt embert elfogtak és tíz előállításáról intézkedtek

Ezek az események adtak feladatot a Bács-Kiskun megyei rendőröknek vasárnap.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások vasárnap 0 óra és 24 óra között 2 esetben összesen 5 határsértőt tartóztattak fel Soltvadkert és Dunafalva térségében. A magukat szír és marokkói állampolgárnak valló illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök a külföldieket visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz – közölt a rendőrség.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén 5 határsértőt akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.  

Mint írják vasárnap a nyomozók és járőrök öt embert fogtak el, és további tíz előállításáról intézkedtek. Ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés. Hét sofőrrel szemben az ittas vezetés gyanúja merült fel, őket vér-vizelet mintavételre előállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában