Állampuszta

2023.05.30. 10:37

Jákob Zoli a 76 éves volt szomszédját ültette luxus autójába – videóval

Jákob Zoli a napokban hazalátogatott és a volán mögé ültette a volt szomszédját, Marika nénit.

baon.hu

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

Magyarország 37. leggazdagabb embere nem először ültet be embereket a 110 milliót érő Ferráriájában. A héten Jákob Zoltán hazalátogatott Állampusztára, ahol a volt szomszédját, Marika néni foglalta el a helyet a volán mögött – minderről Instagram-oldalán számolt be a milliomos. A volt szomszédja a videóban azt is elárulja, hogy még sosem vezetett Ferrarit Jákob Zoli egész biztos örök élményt szerzett Marika néninek.

„Nagy dolog amit elértél, de az igazi nagyság emlékezni, honnét indultál el. Maradj mindig ilyen ember Zoli, ez az igazi követendő példa.”– írja Jákob Zoli egyik követője a videó alatt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Zoller Zsolt énekes, digitális tartalomgyártó is vezette már Jákob Zoltán luxusautóját.

– Ahonnan jöttem, ott természetes volt, hogy a saját dolgainkat megosztjuk másokkal. Nem féltem ezt az autót senkitől. Töltődöm, amikor beleül egy gyerek, és azt mondja, úristen, életem álmát valósítottad meg – nyilatkozta korábban Jákob Zoli. 

Január végén írtunk arról, hogy Jákob Zoli szerepelni fog a Nagy Ő-ben. A milliomos azt is elárulta, hogy milyen számára az ideális nő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!