Baleset

2024.03.18. 20:38

Két gyermeket gázolt egy autó a zebrán Jánoshalmán – galériával, videóval

A Rákóczi utcán a Molnár János utcai kereszteződésnél sodorta el a két kisgyereket a figyelmetlen autós a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A balesetben mindkét gyermek megsérült, a jánoshalmi mentők a helyszíni ellátás után a kiskunhalasi kórházba szállították őket.

Pozsgai Ákos

A baleset hétfő késő délután történt, egy közeli térfigyelő kamera is rögzítette a történteket. A gyalogátkelőhelyen a 10 éves kislány és után a 7 éves kisfiú a biciklijüket tolva haladtak, amikor a tőlük balról érkező autó elgázolta őket.      

baleset, Jánoshalma, gázolás,
Gyalogátkelőhelyen gázolták el a gyerekeket
Fotó: Pozsgai Ákos

A felvétel tanúsága szerint egy piros gépkocsi haladt, ami lekanyarodott balra a városközpont felé, a mögötte érkező autó megállás nélkül a gyalogátkelőhelyre, ahol a két kisgyerek haladt át és elsodorta őket.

Helyszíni információink szerint a gázoló autót vezető férfi arra hivatkozott, hogy a szemébe sütő nap miatt nem észlelte a zebrán haladó gyerekeket.

Több mentőautó is a helyszínre érkezett, úgy tudjuk, hogy a gyerekeket a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház baleseti osztályára szállították.

A helyszínelés idejére félpályán lezárták a forgalmat, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában