Gyász

2022.05.15. 10:00

Elhunyt Medgyesbodzás polgármestere, Varga Gábor

Elhunyt Varga Gábor, Medgyesbodzás polgármestere. Fia, az alpolgármester Varga Gábor tudatta, a településvezető 65 éves korában, rövid betegség után, szombaton családja körében örökre megpihent.

Varga Gábort polgármesterré 1998-tól hat alkalommal választották időközi és önkormányzati választásokkor. Igazi lokálpatrióta volt.

– A függetlenséget soha fel nem adom – vallotta közéleti szerepvállalása során. A község fejlesztéséért minden kapcsolati tőkét megmozgatott, lobbizott és ha kellett, saját pénzén is beruházást végzett (a katolikus templom körüli kerítés megépítése), így gyarapítva szeretett községének értékeit. Polgármestersége legnagyobb eredményének tartotta, hogy a járhatatlan utcákat mindkét településrészen, Bodzáson és Gábortelepen, járhatóvá tette, további tervei voltak, hogy minél több utcát leaszfaltozhassanak a községben.

Hat ciklusa során hat alpolgármesterrel dolgozott, büszke volt arra, amikor fia került 2019-ben az alpolgármesteri posztra és közösen kezdtek Medgyesbodzás fejlődéséért tevékenykedni. Amíg egészsége engedte, a folyamatban lévő beruházásokat felügyelte, hosszabb távú terve volt a községben a szennyvízhálózat projektjének a megvalósítása is. Ám a betegség közbeszólt.

Varga Gábort utolsó útjára 2022. május 20-án, pénteken 14 órakor kísérik a medgyesbodzási új temetőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában